TESTIMONIALE

Shape1
Shape2

Rezultatele chestionarelor de satisfacție

Întreaga experiență în cadrul clinicii
97%
Claritatea informațiilor
98%
Implicarea și profesionalismul medicului
98%
Recomandați Clinica Medicală Dr. Zală?
93%

Ce spun pacienții despre noi

După o leziune ligamentară a gleznei, am rămas cu o ineficiență de mobilitate la rularea articulației piciorului și am cautat un cabinet pentru a urma un program de recuperare. Din sursele de informare cu același interes recuperativ, am ajuns să-l cunosc pe domnul doctor Zală Andrei de la clinica dânsului din Moinești. Încă de la prima ședință și prin felul psihico analitic prin care a abordat detalierea profesională a situației mele, am considerat că mă aflu pe mâini bune și încrederea recuperararii mi-a întărit speranța că voi scăpa de dureri și că îmi voi recupera mersul normal. Domnul doctor Zală, îl consider un adevărat profesionist în ramura medicala pe care dumnealui o profesează.

Cristi

Cuvintele sunt puține să pot mulțumi. Profesionalism și omenie! MII DE MULȚUMIRI!!! FELICITARI!

Daniela

Sunt niște oamenii minunați, profesioniști, cu rezultate deosebite!

Laura

Pe langa aparatura super moderna, doctori foarte buni, preturi super accesibile, vreau sa multumesc domnului dr. Zala 🤝pentru explicatii, rabdare si nu in ultimul rand pentru profesionalism! Recomand cu 10 ⭐️ pe domnul dr.Zala si clinica dansului 👏

Anca

Norocul meu a fost că am aflat de Clinica medicala Dr. Zală, dl.Doctor Andrei Zala m-a făcut să uit de tot ceea ce înseamnă dureri de spate și astfel am ajuns la performanța mea de astăzi, am spatele mai puternic și mai sănătos ca oricând iar durerile sunt doar amintiri! 🥰 Sănătatea noastră nu suportă amânare, nicio durere nu este normală!

Florina

Recomand cu incredere aceasta clinica deoarece au personal pregatit in domeniu de înaltă calitate , domnul Doctor Zala Andrei a reușit să găsească metode de a-mi reda mobilitatea in urma unei intervenții chirurgicale pe care am avut o la coloana lombara, diagnostic spondilolisteza L3_ L4 operată cu implantarea a 4 șuruburi si 4 tije. Multumesc mult pentru încrederea pe care mi ati dat o de a mi trai in continuare viața ca un om normal ! Felicitări întregului personal si mult succes!

Gica

Recomand cu incredere!Servici de înaltă calitate și o echipă de profesionisti! Rezultatul ședințele de fizioterapie a fost pe masura așteptărilor!

Nuta

Aparatura de ultima generatie si personal ffff bine pregatit. Recomand 🔝🔝🔝

Ionuț

Am apelat la serviciile Dr.Andrei Zala datorită unei dureri severe in zona lombara si musculara,durere de care nu credeam ca voi scapa prea curând!!Recuperare garantată,seriozitate si profesionalism!!RECOMAND..!!!

Alexandru